dimarts, 2 de juny del 2009

Sprints, sprints i més sprints...

Després d'un mes sense actualitzar, hui m'he fet a la idea... ja que ninguna de les "components" d'aquest blog li apetix escriure tan sols dos míseres paraules, penjar dos ridícules fotos o actualitzar amb dos mapes que ho expliquen tot sols mirar-los...

Sara i jo aquest cap de setmana em sofrit una petada total... 1 concentració de 5 entrenaments en 2 dies amb uns 22 kilòmetres en total, 13 dels quals han sigut a tope, 4 sprints i 1 micro...! I a més amb dos xarles per part de Raúl Martín, tot un especialista als Sprints i que ens va contar com va ser la seua evolució fins a arribar a fer-se campió d'espanya d'esprint. Unes xarles que ens van demostrar el treball que porta arribar a conseguir un objectiu, i de segur que ens serviràn de molt a tots! Gracias Raúl por esas xarlas tan "profundas" como diría Juanma! I a tota la FEDOCV per organitzar tot açò!

Tot ha ixit prou bé a pesar de la petada! ha sigut un bon començament per a posar-nos a tope per als Sprints i per a llevar eixos errors ( que per lo menys a mi) que ens fan cagar-la tant!

Penge algún dels entrenaments que vam fer amb la meua ruta (senc la calitat en que estàn però l'esàner s'ha petat):

-Sprint pel casc antic de València:


-Sprint nocturna (one man relay de 3 bucles) al parc de València:



-Sprint a un parc de València:




Ali es troba en aquests moments a Hongría junt a Esther i amb altres components de la selecció espanyola que formaràn part de l'equip que marxarà cap a aquesta terra a finals d'agost per a partcipar al WOC. L'únic que se, es que estàn entrenant a tope sense parar junt a altres seleccions i que demà tenen l'últim entrenament. I seguiràn el viatge cap a terres finlandeses on correràn el Jukola. Ja aniré actualitzant amb el que sapiga!

1 comentari:

Anònim ha dit...

necessitat de comprovar:)