dissabte, 2 de maig del 2009

Dormir, dormir i dormir....

S'acaben les festes... tornem a la rutina de sempre... institut-->examens-->entrenar-->institut-->examens-->entrenar... etc, etc.
Tots acabarem passant la depresió postvacacional i tornarem a la rutina amb ganes d'acabar abans possible amb aquest cicle aborrit i repetitiu...Festes de moros i cristians, acabem rebentats i sols volem dormir, dormir i dormir... no estem acostumbrades a aquest atentat al fetge ni a les nits que mai s'acabem (no totes), necessitem descansar i recuperar-nos prompte per a començar una nova rutina que no té res de nou i que, agraciadament, no serà molt llarga..


Esperant contestació de beques i eurocursos a països angloparlants... que cada dia tarden més i ens lleven un poc més de temps per a planejar l'estiu, pero bé, tot arribarà!


Alicia es troba en aquests moments al Campionat d'Espanya Universitari a Vigo, terres on els "helechos" no es deixen veure més que els arbres més alts de la muntanya i que poden atrapar-te i fer-te perdre tota la cursa i la única possibilitat que tens és correr per camins com si fora un cross. No sabem molt pero ens em enterat de què la classificació de les xiques a la cursa llarga ha sigut: 1ª Ona Ràfols, 2ª Esther Gil i 3ª Alicia Gil , que esperem que en les dos pròximes curses les dos colivenques conseguixquen estar al més alt del podium. Anim!
Pròxima actualització que la faja Ali amb mapes i recorreguts inclosos, EH ALI?
I com que són les 2 del matí i ja no hi han ganes d'escriure i sols hi han ganes de dormir...